Cercat – Certificerende instanties

De stichting Cercat werkt uitsluitend met certificerende instellingen die een overeenkomst hebben met de Stichting Certificatie Contractcatering. Deze instellingen worden geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie om het keurmerk bij cateringorganisaties te mogen toepassen en audits in de catering uit te voeren.

De certificerende instellingen beoordelen het kwaliteitsmanagement en de voedselveiligheid van een cateringorganisatie, doen de audits en geven het Keurmerk Contractcatering af. De cateraar die in het bezit is van een Keurmerk Contractcatering voldoet aan de benodigde ISO- en HACCP-normen.

Cercat – Stichting Certificatie Contractcatering

Cercat is een stichting, opgericht in 1990 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41120737.

Cercat bestaat uit een Bestuur en een Centraal College van Deskundigen.

Onafhankelijk en actueel

Het schema is dynamisch en wordt regelmatig geactualiseerd. De Stichting Certificatie Contractcatering bewaakt de kwaliteitseisen en past het keurmerk aan bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe wetgeving en belangrijke maatschappelijke trends.

Cercat is erop gericht op zo eenvoudig mogelijke wijze optimale kwaliteit te garanderen van de gehanteerde systemen of gebruikte producten in de catering.

Optimale kwaliteit gegarandeerd!

Het secretariaat van de Stichting Certificatie Contractcatering is gevestigd in Gorinchem.

Neem contact op

info@cercat.nl